Kontakta oss

Besöksadress

Hökmossvägen 24
155 30 Nykvarn

Telefon 08 - 555 010 00
Akuta ärenden när kommunen har stängt
Södertörns larmbord 08-721 23 13

Kontaktperson

Emma Nordström

Telefon 08 - 555 013 78


Susanna Jensen Kangas assistent

Telefon 08 - 555 013 72

Jobba på Turingeskolan

Vill du arbeta i en kommun med höga förväntningar och stora visioner?

Relaterad information

Är du nyfiken på nytt uppdrag?

Nykvarns kommun är en ung och liten kommun i Stockholms län. Den är belägen i de norra delarna av landskapet Södermanland mellan sjön Yngern och Mälaren.

Turingeskolan är en F-6-skola, med härliga elever, en kompetent och engagerad personalgrupp.

Skolan är belägen i centrala Nykvarn med goda pendlingsmöjligheter med tåg och buss. Du tar dig även enkelt med bil till oss.

Visionen är att Nykvarns förskolor och skolor ska vara Sveriges bästa. Sveriges bästa skola i Nykvarn, är en kraftfull satsning som ska skapa förutsättningar för goda resultat både för individen så som verksamheterna. Vi har goda förutsättningar att gemensamt lyckas genom ett nära samarbete och god kommunikation verksamheter emellan. Det handlar framför allt om att stärka det kollegiala samarbetet och att samarbeta kring planering. Skolan arbetar aktivt för att elever och personal ska må så bra som möjligt och känna sig trygga med skolans värderingar. Vi sätter kunskap, trygghet och trivsel i främsta rummet.

Vi söker dig som har ett tydligt klassrumsledarskap och är en positiv förebild. Vi söker dig som har vana att anpassa undervisningen för elever och du har förmåga att tänka utanför ramarna. Elevernas förutsättningar och behov styr insatserna. Du har god förmåga att samarbeta och ser till helheten utifrån elevens perspektiv.

Kvalifikationer:

Vi vill att du har lärarexamen, är legitimerad och är behörig att arbeta upp till åk 6, gärna med bred ämnesbehörighet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Dela sidan