Kontakta oss

Besöksadress

Centrumvägen 26
155 80 Nykvarn

Telefon 08-555 010 00

Akuta ärenden när kommunen har stängt
Södertörns larmbord, 08-721 23 13

 

När växeln är stängd men kommunkontoret öppet så kan du nå kundcenter på

Telefon 08-555 014 90

GDPR Detaljplaner

Hur behandlar vi dina personuppgifter när du ansöker om planbesked?


Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig så som fastighetsbeteckning, namn, adress, e-postadress och telefonnummer. Syftet med en sådan behandling är för att kunna hantera din ansökan.

Vi tillämpar vid var tid gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Behandlingen av dina personuppgifter är nödvändig som ett led i vår myndighetsutövning enligt artikel 6.1 e (allmänt intresse och myndighetsutövning) allmänna dataskyddsförordningen (EU2016/679). Dina uppgifter och synpunkter kommer att sparas till detaljplaneakten utifrån plan-och bygglagen, tryckfrihetsförordningen, offentlighets- och sekretesslagen och arkivlagen.

Vi kan även komma att dela dina personuppgifter med en tredje part, förutsatt att vi är skyldiga att göra så enligt lag. Däremot kommer vi aldrig att överföra dina uppgifter till ett land utanför EU.

Hur behandlar vi dina personuppgifter när du lämnar en synpunkt?


Det är frivilligt att lämna dina personuppgifter när du lämnar din synpunkt, men om du väljer att inte ange någon kontaktuppgift så kan vi inte avgöra om du är berörd sakägare och inte heller återkoppla till dig.

Vi tillämpar vid var tid gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Behandlingen av dina personuppgifter är nödvändig som ett led i vår myndighetsutövning enligt artikel 6.1 e (allmänt intresse och myndighetsutövning) allmänna dataskyddsförordningen (EU2016/679). Dina uppgifter och synpunkter kommer att sparas till detaljplaneakten utifrån plan-och bygglagen, tryckfrihetsförordningen, offentlighets- och sekretesslagen och arkivlagen.

Vi kan även komma att dela dina personuppgifter med en tredje part, förutsatt att vi är skyldiga att göra så enligt lag. Däremot kommer vi aldrig att överföra dina uppgifter till ett land utanför EU.

Hur behandlar vi dina personuppgifter när du överklagar?


Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig så som fastighetsbeteckning, namn, adress, e-postadress och telefonnummer. Syftet med en sådan behandling är för att kunna hantera din överklagan.

Vi tillämpar vid var tid gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Behandlingen av dina personuppgifter är nödvändig som ett led i vår myndighetsutövning enligt artikel 6.1 e (allmänt intresse och myndighetsutövning) allmänna dataskyddsförordningen (EU2016/679). Dina uppgifter och synpunkter kommer att sparas till detaljplaneakten utifrån plan-och bygglagen, tryckfrihetsförordningen, offentlighets- och sekretesslagen och arkivlagen.

Vi kan även komma att dela dina personuppgifter med en tredje part, förutsatt att vi är skyldiga att göra så enligt lag. Däremot kommer vi aldrig att överföra dina uppgifter till ett land utanför EU.

Personuppgiftsansvarig och dataskyddsombud


Personuppgiftsansvarig är kommunstyrelsen. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen eller raderar dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på kommun@nykvarn.se. Nykvarns kommuns dataskyddsombud nås på dataskyddsombud@nykvarn.se. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Dela sidan

Sidfot med kontaktuppgifter och allmän webbplatsinformation

Kontakta oss

Nykvarns kommun

Telefon: 08-555 010 00

Fax: 08-555 014 99

E-post: kommun@nykvarn.se

Organisationsnummer: 212000-2999

Besöksadress: Centrumvägen 26

Postadress: 155 80 Nykvarn

 

På nykvarn.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies här.